Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Derya Alkan
Derya Alkan
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
3
1
Yayın
3
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Sensory evaluation of bread, rice pudding and cake incorporating germinated cereal and legume flour
Yazarlar: Sena Aksu,
Derya Alkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
184
0
FAVORİ
184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat